Opis
Pasztet z dziczyzną wekowany Stara Wędzarnia
Wyjątkowy pasztet z dziczyzny to połączenie szlachetnego mięsa i starannie dobranych dodatków w postaci suszonych ziół i wina. Wyrazisty smak i delikatna konsystencja zapewniają najwyższą przyjemność delektowania tego specjału. Ze względu na swój wykwintny charakter, produkt ten jest częstym gościem na wielkanocnym stole.
Waga produktu 200 g.
Specyfika produktu
Produkt mięsny z dziczyzny z dodatkiem wieprzowiny, drobno rozdrobniony z dodatkiem wina czerwonego wytrawnego, sterylizowany
100g produktu wyprodukowano z 70g mięsa z dziczyzny (jelenia) i 42g mięsa wieprzowego
Składniki: mięso z jelenia, wątroba wieprzowa, mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, cebula suszona, sól, przyprawy naturalne, wino wytrawne czerwone 0,8%; kukurydziany hydrolizat białkowy. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, seler, mleko (łącznie z laktozą), gorczycę i ich pochodne.
Temp. przechowywania: od +2°C do +26˚C.
Zobacz także nasz Smalec z weka wieprzowy