Opis
Nasz pasztet to kwintesencja wyrafinowanego smaku, który łączy w sobie najlepsze cechy wyrabianego garmażeryjnie mięsa ze starannie dobranymi dodatkami. Drobno rozdrobniona mieszanka tworzy wyjątkowy balans między intensywnością smaku a delikatnością tekstury.
Sterylizowany dla Świeżości i Trwałości. Dzięki procesowi sterylizacji, nasz pasztet zachowuje świeżość i doskonały smak przez długi czas. To gwarancja, że możesz cieszyć się jego wyjątkowym smakiem nawet wtedy, gdy nie masz możliwości przygotowania dania od podstaw.
Słoiczek o pojemności 200 g to idealna porcja, która pozwala cieszyć się smakiem pasztetu w dowolnym momencie.
Wyrób garmażeryjny wieprzowy, drobno rozdrobniony z dodatkiem wody, sterylizowany.
Składniki: mięso wieprzowe 54 %, wątroba wieprzowa 20 %, tłuszcz wieprzowy 40 %, woda, cebula suszona, sól, przyprawy naturalne, kukurydziany hydrolizat białkowy, substancja konserwująca E250.
Wartość odżywcza za w 100 g: wartość energetyczna 1528 kJ/370 kcal; tłuszcz 35 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g; węglowodany 1,8 g, w tym cukry < 0,5 g; białko 11 g; sól 1,4 g.
Temp. przechowywania od +2° do +24°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.