Opis
Krem migdałowy: Połączenie migdałów z belgijską białą czekoladą daje niebiański w smaku efekt. Długo ucierany ręcznie krem, to idealne dopełnienie ciast, lodów, ciasteczek. Marzy Ci się śniadanie we francuskim stylu? Ten krem będzie idealnie pasował do świeżutkich bułeczek i croissantów. Pięknie i pysznie – tak jak lubimy najbardziej.
Masa netto: 200 g
Składniki: migdały kalifornijskie 58%, belgijska biała czekolada 37% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, emulgator: lecytyny (z soi)], cukier, olej kokosowy, naturalny aromat migdałowy.
Może zawierać orzechy arachidowe i inne orzechy, seler, gluten.
Masa netto [g] 200
Stawki VAT 23%
Wymiary [cm] 6,7 x 7,5
Zobacz też: Krem słony karmel.
____________
Almond cream with white chocolate.
Ingredients: Californian almonds 58%, Belgian white chocolate 37% [ sugar, cocoa butter, milk powder, emulsifier: lecithin (from soya)], sugar, coconut oil, natural almond flavouring.
It may contain peanuts and other nuts, celery, gluten.