Logo Loft Kulinarny

Krem migdałowy z belgijską białą czekoladą

42.00

Poprzednia najniższa cena z 30 dni: 42.00.

Krem z migdałów z belgijską białą czekoladą. Długo ucierany ręcznie. Idealny do ciast, lodów, ciasteczek, w szczegolności do croissantów.

Składniki: migdały kalifornijskie 58%, belgijska biała czekolada 37% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, emulgator: lecytyny (z soi)], cukier, olej kokosowy, naturalny aromat migdałowy.

Masa netto: 200 g

Opis

Krem migdałowy: Połączenie migdałów z belgijską białą czekoladą daje niebiański w smaku efekt. Długo ucierany ręcznie krem, to idealne dopełnienie ciast, lodów, ciasteczek. Marzy Ci się śniadanie we francuskim stylu? Ten krem będzie idealnie pasował do świeżutkich bułeczek i croissantów. Pięknie i pysznie – tak jak lubimy najbardziej.

Masa netto: 200 g

Składniki: migdały kalifornijskie 58%, belgijska biała czekolada 37% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, emulgator: lecytyny (z soi)], cukier, olej kokosowy, naturalny aromat migdałowy. 

Może zawierać orzechy arachidowe i inne orzechy, seler, gluten. 

Masa netto [g]  200

Stawki VAT  23%

Wymiary [cm] 6,7 x 7,5

Zobacz też: Krem słony karmel.

____________

Almond cream with white chocolate.

Ingredients: Californian almonds 58%, Belgian white chocolate 37% [ sugar, cocoa butter, milk powder, emulsifier: lecithin (from soya)], sugar, coconut oil, natural almond flavouring.

It may contain peanuts and other nuts, celery, gluten.

 

}

Wysyłka

Wyślemy Twój produkt w ciągu 2 dni roboczych.

Obsługa

Nasz zespół wsparcia jest do Twojej dyspozycji po drodze.

Tylko trafione zakupy

Nie spodobał się zakup? Odeślij go, aby otrzymać pełny zwrot pieniędzy.